کباب ها از زمان های قدیم جزو غذا های محبوب افراد به حساب می آمده . در گذشته بیشتر در مجالس و عروسی ها از کباب های کوبیده به عنوان شام استفاده می شد .( انواع سیخ کباب )
ولی امروزه این غذا به صورت عامانه بین افراد مورد مصرف قرار میگیرد .
سیخ ها وسیله هایی فلزی هستند که به صورت باریک ساخته می شوند . معمولا از سیخ ها برای قرار گیری گوشت ها روی منقل استفاده می کنند .
بدنه ی سیخ ها از آلیاژ فلز ضد زنگ ساخته می شوند .
نحوه تشخیص ضد زنگ بودن سیخ ها :
برای اینکه ضد زنگ بودن بدنه ی سیخ ها را متوجه شوید می توانید از یک آهن ربا استفاده کنید .اگر آهن ربا به بدنه ی سیخها بچسبد یعنی در فلز آن آهن بکار رفته و قابلیت زنگ زدگی دارند .اگر آهن ربا و سیخ به هم متصل نشوند می توانید آسوده باشید که سیخ ضد زنگ خریداری نموده اید .برای تهیه انواع کباب ها نیاز به سیخ های کباب دارید . معمولا برای هر نوع کباب سیخ مخصوصی وجود داردشما می توانید با استفاده از سیخ های مناسب آشپزی را برای خود راحت تر کنید و از آشپزی لذت ببرید
همچنین استفاده از سیخ کباب نامطلوب ممکن است باعث سوختگی و خراب شدن کباب ها شودبنابراین قبل از آماده کردن مواد غذایی نیاز به خرید سیخ کباب مناسب دارید .معمولا قسمت سری سیخ ها دارای نوک تیز می باشد که شما بتوانید آن را به راحتی در مرغ , جوجه و انواع دیگر مواد غذایی فرو کنید .همچنین مدل هایی از سیخ ها دارای دسته های عایق هستند که گرما باعث ایجاد سوختگی به دست شما نشود .
سیخ مناسب کباب کوبیده :
معمولا برای کباب های کوبیده از سیخ های با قطر دو سانت استفاده می کنند .معمولا بدنه ی سیخ ها از استیل نگیر ساخته می شوند .برای جلوگیری از جدا شدن گوشت از سیخ ها بهتر است قبل از برداشتن گوشت سیخ کباب را مقداری خیس نمایید . بهتر است این کار را با آب سرد انجام دهید .سیخی که برای کباب های کوبیده استفاده می شود معمولا پهن می باشند .برای درست کردن کباب کوبیده سیخ کباب شما نباید نو باشد .اگر بار اول است که از سیخ استفاده می کنید امکان جدا شدن گوشت از سیخ بیشتر است .برای جلوگیری از این امر اگر سیخ کبابتان را نو خرید کردید یک بار قبل از استفاده آن را خالی روی حرارت و شعله قرار دهید .همچنین فراموش نکنید که قبل از چسباندن گوشت به کباب آن را حتما با آب سرد خیس نمایید .
فوت و فن کباب کوبیده :
زمانی که می خواهید گوشت را بردارید علاوه بر سیخ ها می بایست دستتان را نیز خیس نمایید .دقت داشته باشید اگر مایه گوشت سرد باشد بهتر می توانید آن را به فرم کباب کوبیده دربیاورید .همچنین بعد از چسباندن گوشت به سیخ ابتدا و انتهای آن را به روی سیخ ها کمی فشار دهید .

